menu
Taal:

Scholen / kinderopvang

Hieronder hebben wij geprobeerd om clinic mogelijkheden samen te stellen. Echter mocht u een andere opzet in gedachten hebben of een andere vraag, verzoeken wij u contact op te nemen, klik hier. Wij weten zeker dat wij een mooie oplossing hebben.

Het verzorgen van een 4 tal Clinics Smashbal. Waar uw mannen (en meiden) nog weken over na zullen praten.

Het verzorgen van vier trainingen van 1,25 uur op locatie (deze locatie zullen wij voor uw groep regelen), zodat de kinderen de eerste grondbeginselen zullen leren van Smashbal. Bij de vaststelling van de hierna genoemde prijzen zijn wij uit gegaan van groepen van 10 kinderen. Zodat we ook zeker weten dat zij voldoende aandacht en begeleiding zullen krijgen tijdens deze lessen. Het is onze visie dat aandacht, goede begeleiding en bewegen zal leiden tot plezier.

Smashbal Arvevo Overname Gymles 3.jpg

In overleg met uw organisatie kan gekozen worden voor een andere sport. Onze vernieuwende visie op het training geven zal in ieder geval onze toegevoegde waarde zijn.

Prijzen bij een groep van 10 kinderen ligt op € 52,50 per kind (prijs is inclusief BTW). Indien het kleinere groepen betreft kan de prijs per kind stijgen.

Smashbal button_voorinschrijven.jpg

Nadat kinderen hebben aan gegeven lid te willen worden van een sportvereniging zullen wij contact opnemen met de vereniging (die het betreft) en daar mogelijk een structurele samenwerking mee opzetten. Aangezien dat we inmiddels een vrij groot netwerk aan geïnteresseerden, zien we hierin mogelijkheden maar een garantie is natuurlijk nooit af te geven.

1e level van het smashbal opgenomen in project Smash! van 2Basics.

Smashball Maarssen 17052014 3.jpg

Artikel lezen op sportknowhowxl.
Wilt u een Smashbal workshop of clinic door een Nevobo erkende clinicgever laten verzorgen ?

Smashball Maarssen 17052014 10.jpg

Informeer naar onze mogelijkheden.
Smashbal

Peter van der Ven

Udenseweg 17 A
5411 SB  Zeeland
Tel: 06-51232179
E-mail: info@smashbal.nl

Smashbal op Twitter

Smashbal nu ook te volgen op Twitter, klik op het LOGO.

smashbal twitter logo.jpg