menu
Taal:

Iets ouder nieuws

Voor het actueel nieuws klik op de knop nieuws boven de foto.

Augustus 2012

Na de zomervakantie weer lekker aan het trainen met onze twee groepen Smashbal leden. Nog even aan het zoeken hoe we de nieuwe leden kunnen laten instromen, zodat de trainingen zowel een vervolg zijn op het niveau van de beginners alsook het niveau van de gevorderden.

26 Juli 2012

Samen mat Arie van der Veer (eigenaar Gameballs) gekeken naar aantal alternatieven om de meest geschikte ballen voor onze mooie variant te selecteren. Op basis hiervan uit gekomen bij de Molten V5M 2000L. Deze bal kan dan later (vanaf het 3e of 4e level) worden vervangen door een iets zwaardere bal de Gala V230 BV 5651S. Beiden ballen zijn zeker ondersteunend aan het spel. Hierna een tweetal starterspakketten samengesteld voor verenigingen (pagina winkel), zodat het voor hen heel gemakkelijk zal zijn om te beginnen met Smashbal. En dat lijkt mij (met de huidige vrijwilligers problematiek) een prima streven.

23 Juni 2012

Zaterdag voor volleybalvereniging VC Detac uit Zeeland tijdens verenigings presentatiedag een Uitdaag Smashbal Event gedaan. Toeschouwers en geinteresseerden kregen daarbij de mogelijkheid om Smashbal wedstrijd tegen onze jongens te spelen. Bij winst vielen er mooie prijzen te winnen voor de uitdagers. Er waren volop uitdagers, maar we hebben gelukkig weinig prijzen hoeven uit te delen. Compliment aan onze jongens.

Juni 2012

Weer druk bezig met probleemstelling methodische opbouw tussen twee levels van Smashbal met onze leden. Deze probleemstelling wordt pas zichtbaar op het moment, dat je ook daadwerkelijk de trainingsroute van Smashbal hanteert. Echter gezien de eerste resultaten (van de mogelijke oplossing) ben ik hoopvol gestemd dat we probleemstelling hebben opgelost. Nadere informatie volgt.  

Mei 2012

Veel kinderen van basisscholen Het Oventje. De Vlasgaard en de Wizzert kennis laten maken van Smashbal. Dit hebben we gedaan door de gymlessen over te nemen van de scholen. Kinderen en leerkrachten waren bijzonder enthousiast en dit zal in het nieuwe seizoen ongetwijfeld leiden tot nieuwe leden. De eerste paar zijn inmiddels al binnen. 

20 maart 2012

Evaluatiebijeenkomst gehad in Nieuwegein, samen met de andere pilot verenigingen. Smashbal (in pilotvorm) is een succes. De afgelopen maanden even pas op de plaats gemaakt (wilde de landelijke ontwikkelingen afwachten) en nu weer volle kracht vooruit. 

18 maart 2012

In opdracht van Nevobo een tweetal Smashbal clinics gegeven aan jeugdleden van volleybalvereniging Were Di uit Gemert in een kader van een aktie voor het goede doel. Het ene hoofd was na afloop nog roder dan het andere hoofd. Doorslaand (what is in a name) succes. Ook de aanwezige meiden lieten zich niet onbetuigd.

14 december 2011

Met ondersteuning van de Nevobo het tweede smashbal toernooi georganiseerd. Toernooi was andermaal een succes. Klik hier voor meer informatie.

November 2011

In het kader van Sjors Sportief een tweetal Smashbal trainingen gegeven aan geinteresseerde jongens. Enthousiasme alom. Eerste buitendorpse jongens aanwezig. Volop kansen voor naburige volleybal verenigingen.

25 november 2011

Met ondersteuning van de Nevobo eerste smashbal toernooi georganiseerd. Prima verlopen. Veel deelnemers, veel plezier en veel enthousiasme van toeschouwers.

24 November 2011

Gasttraining bij volleybalvereniging Switch '87 uit Millingen aan de Rijn in het kader van samenwerking met Buitenschoolse Opvang. Leuk (ook zeker gezien het enthousiasme van Cor Boer).

27 oktober 2011

Presentatie gedaan met onze Smashbal jongens in Boekel bij VC Unitas in het kader van een sport presentatiedag. Gezien de grote hoeveelheid meisjes, misschien net niet helemaal de goede doelgroep. Wel enthousiasme bij de aanwezige (volleybal) ouders. Word vervolgd. 

Oktober 2011

Volleybal trainers melden zich aan, om een kijkje te nemen op onze Smashbal trainingen. Zodat ze kunnen kijken of zij er iets van mee kunnen nemen.

11 juni 2011

Opnieuw een indoor presentatie (en toernooi) gehouden in Millingen aan de Rijn. 25 jongens waren aanwezig. Geslaagd evenement en word nog verder uitgebouwd.

Smashbal 11062011 1.jpg

28 mei 2011

Presentatie gegeven op het internationale buitentoernooi van Switch '87 in Millingen aan de Rijn. Er waren niet zo heel veel jongens daar aanwezig, maar dat werd opgelost door wel aanwezige volleybalbestuurders (Vocasa Nijmegen) die met jeugdig enthousiasme een partijtje Kaboembal speelden.

17 april 2011

Als eerste in Nederland organiseren we een Kaboembal toernooi. Aan dit toernooi doen zo'n 30 kinderen mee. Een heel groot succes en op deze manier in contact gekomen met verschillende "graag smashende" jongens. Gaan we zeker vaker doen.

Maart / april 2011

In verband met de grote toeloop van beoefenaars van de sport Smashbal / Kaboembal kiezen we ervoor om de trainingsgroep op te splitsen in twee trainingsgroepen van in totaal ongeveer 20 jongens. Deze jongens zijn inmiddels allemaal lid van VC Detac. Hierdoor begint het steeds meer op een volwaardige jongensafdeling te lijken. Leuk.

Februari 2011

Buurt verenigingen (Terraveen Forzato Combinatie en VC Unitas) komen een kijkje nemen op de training van de jongens. Zij zijn enthousiast en nemen Kaboembal mee naar de overleg tafels.

9 september 2010

Begin van de trainingen conform Kaboembal principe. Aantal deelnemers wordt alsmaar groter. Dit gaat ie worden !!!!

Juli / Augustus 2010

Verzameling potentiele leden (only boys) om op aangepaste manier te gaan trainen.

7 maart 2010

Kaderdag van Nevobo over het tekort aan jongens bij het CMV volleybal in Apeldoorn. Voldoende inspiratie mee naar huis gekregen. Informatie moet nog even vallen.

Smashbal op Twitter

Smashbal nu ook te volgen op Twitter, klik op het LOGO.

smashbal twitter logo.jpg

WAUW De Gala Smashbal Starter

Smashbal Geel 210 gram 2809.jpg

De ultieme Smashbal voor startende Smashballers.

Die wil ik hebben !
WAUW De Gala Smashbal Master

Smashbal Rood 230 gram 2809.jpg

De ultieme Smashbal voor ervaren Smashballers.

Die wil ik hebben !
Smashbal

Peter van der Ven

Udenseweg 17 A
5411 SB  Zeeland
Tel: 06-51232179
E-mail: info@smashbal.nl

Smashbal op Twitter

Smashbal nu ook te volgen op Twitter, klik op het LOGO.

smashbal twitter logo.jpg