menu
Taal:

Smashbal Downloads

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal mogelijke Smashbal downloads op een rij gezet. Zodat u ze gemakkelijk kunt vinden en eventueel kunt downloaden. Ongetwijfeld volgen hier meer documenten op de kortere termijn:

Eerste beschrijving van de Nevobo. Voor download klik hier.

Beschrijving van de Nevobo met betrekking tot de Smashbal spelregels en achtergrond informatie. Document is op 15 september 2012 uitgereikt tijdens het bestuurderscongres. Voor download klik hier.

De Smashbal Level Kaarten. Met natuurlijk hieronder onze Zeelandse foto's. Klik hier. En hier in een nieuwe lay out (22-12-2014).

In verband met de internationale belangstelling voor het Smashbal heeft de Nevobo een beschrijving van de Smashbal regels gemaakt in het Engels. Deze vind u hier. The Smashbal rules in the English language.

Een te gebruiken flyer indien u Smashbal gaat uitrollen in uw verzorgingsgebied. Natuurlijk zitten hier ook onze Zeelandse foto's onder die we voor dit doel graag hebben uitgeleend. Klik hier.

Smashbal / Streetsmash : Pocket met informatie (oefeningen) om smashbal ook uit te rollen via onze speelpleinen. Downloaden, klik hier.

Smashbal leskaarten met o.a. smashbal oefeningen speciaal gericht op gebruik tijdens het onderwijs. Klik hier. Voor verdere smashbal oefeningen voor het onderwijs en natuurlijk voor de verenigingen verwijzen wij u graag naar ons boek. 

Artikel in de VolleyTechno 3 2013 van Andre Triep met een echte Smashbal titel: Met Smashbal is het pionieren voorbij, Actie nu ! Klik hier

Interview in de VolleyTechno 3 2013 met Peter van der Ven over het Smashbal, klik hier.

Interview in de VolleyTechno 3 2013 met Ruben Nijhuis over het Smashbal, klik hier

Hand Out van presentatie William Klaver tijdens het symposium regio Zuid 2014. Met name aandacht voor pagina 5. Klik hier.

Tom Spittaels heeft in Belgie een smashbal clinic gedaan. Tevens heeft hij daar een verslag van gemaakt via een tweetal power points. De verslagen die onze Zuiderburen hebben beschreven zullen u motiveren om met het smashbal om te gaan. Zeker eerst lezen als u met het smashbal gaat beginnen. Complimenten. Downloaden deel 1 klik hier en deel 2 klik hier.  

Doe er uw voordeel mee.

Smashbal toernooi 2013 (24 van 38).jpg

 

Nu via ons te bestellen Let's Smash Het Smashball Handboek: super aanbieding EUR 14,90

Praktisch handboek Smashball voor trainers .jpg Praktisch handboek Smashball voor trainers A .jpg

Snel bestellen !!!
WAUW De Gala Smashbal Starter

Smashbal Geel 210 gram 2809.jpg

De ultieme Smashbal voor startende Smashballers.

Die wil ik hebben !
WAUW De Gala Smashbal Master

Smashbal Rood 230 gram 2809.jpg

De ultieme Smashbal voor ervaren Smashballers.

Die wil ik hebben !
Smashbal

Peter van der Ven

Udenseweg 17 A
5411 SB  Zeeland
Tel: 06-51232179
E-mail: info@smashbal.nl

Smashbal op Twitter

Smashbal nu ook te volgen op Twitter, klik op het LOGO.

smashbal twitter logo.jpg