menu
Taal:
Taal:

Een succesvolle uitrol van Smashbal

Smashbal staat voor een andere sportbeleving voor onze kinderen (dan het Cool Moves Volleybal). Het Cool Moves Volleybal heeft geweldig gewerkt in de afgelopen jaren, maar in veel mindere mate voor jongens. Anders hadden we concept Smashbal niet op hoeven te starten. We zijn er dan ook heel erg trots op dat mede door onze inspanningen het Cool Moves Volleybal (voor jongens) uiteindelijk toch geëvalueerd is en er een mooie aangepaste vorm ligt.

Echter zie de variant als een nieuwe variant en rol dus het Smashbal uit vanuit het nieuwe Smashbal perspectief (wedstrijden, trainingen, toernooien en de communicatie). En maak hierbij gebruik van trainers en kader, die de juiste smashbal competenties hebben.

Dus geen " oud"  systeem in een nieuwe verpakking, maar een echt nieuw systeem. Graag helpen wij u dan ook verder op weg met het uitrollen van Smashbal op de enige echte Smashbal manier. Zie ook het handboek Smashbal (pagina winkel) en de clinics die wij als enigste in Nederland vanuit onze (vanaf 2010) Smashbal ervaring kunnen geven (pagina opdrachtgevers).

Praktisch handboek Smashball voor trainers .jpg

Alleen dan zullen onze mannen inzien hoe leuk volleybal is.

Nu via ons te bestellen Let's Smash Het Smashball Handboek: super aanbieding EUR 14,90

Praktisch handboek Smashball voor trainers .jpg Praktisch handboek Smashball voor trainers A .jpg

Snel bestellen !!!
Nu ook smashbal in Belgie onder de naam SMASHVOLLEY

Smashbal VVB Logo.jpg

Bijvoorbeeld op de fan dag van de Yellow Tigers
Smashbal

Peter van der Ven

Udenseweg 17 A
5411 SB  Zeeland
Tel: 06-51232179
E-mail: info@smashbal.nl

Smashbal op Twitter

Smashbal nu ook te volgen op Twitter, klik op het LOGO.

smashbal twitter logo.jpg